Skip links
buddypress temy wordpress

Buddypress a wordpress témy zadarmo

buddypress_temy

Pred nedávnom som sa presvedčil aké ťažké je zohnať kvalitnú téme, ktorá podporuje buddypress. Našiel som len veľmi málo šablón a to so zastaralým dizajnom. Ak máte na svojom webe buddypress odporúčam zakúpiť si profi šablónu alebo si upraviť nejakú, ktorá pre buddypress upravená nie je. Aj napriek tomu som sa rozhodol vytvoriť tento zoznam šablón pre buddypress , ktoré sú zadarmo.

1. Mesocolumn

  Demo

mesocolumn-wp-themeAsi jediná šablóna, ktorú by som sa nebál dať na svoj blog s buddypressom. Šablóna vyzerá naozaj pekne. Je postavená pre internetové magazíny s podporou pluginov buddypress, woocommerce a bbpress. Šablóna má svoje vlastné administračné nastavenia, pomocou ktorých môžete svoj web pekne nastaviť. Je prekvapením, že je táto téma zadarmo. Téma Mesocolumn je plne responzívna pre mobily, tablety a všetky veľkosti rozlíšení.
Ďaľšie funkcie:

  • – možnosti farieb pre každú kategóriu
  • – nastavenie zobrazenia príspevkov
  • – podpora Google Fonts a ďaľšie…

 

2. FirmaSite

firmasiteStiahnuť Demo

FirmaSite je tiež celkom pekná téma avšak tu by som osobne už vykonal zopár dizajnových zmien, ale je to vec vkusu. Téme je pripravená pre buddypress a bbpress. Podporuje Google Fonts. FirmaSite je tiež plne responzívna pre mobily, tablety a všetky veľkosti rozlíšení. K téme bol vyvynutý aj plugin FirmaSite Theme Enhancer, pomocou ktorého môžete upravovať stránky a pridávať rôzne elementy.

3. Cosmic Buddy

Stiahnuťrsz_rsz_1cosmicbuddy_theme22

Cosmic Buddy je téma vytvorená špeciálne pre Buddypress, ale môže slúžiť aj ako šablóna pre Váš blog. Cosmic Buddy má viacero pokročilých funkcií. Je vytvorená spoločnosťou buddydev.com. Je prispôsobená aj pre ich pluginy: BP-Gallery, Bp Flickr Plugin, Bp Flickr Plugin…

Ďaľšie funkcie:

  • – vlastná vyhľadávacia stránka
  • – podpora Google Fonts
  • – 4 rôzne rozloženia stránky

 

4. NewYorker Magazine theme
Stiahnuť Demorsz_nyer

NewYorker je pekná téma pre internetový magazín. Taktiež podporuje Google fonts. Je to jednoduchá, ktorá by sa dala pekne doladiť.

 

5. Boozurk

Stiahnuťscreenshot

Jednoduchá téma určená výhradne pre buddypress. Má vlastné widgety a predvolené avatary. Mala by byť responzívna pre všetky rozlíšenia.

 

Ohodnoťte stránku

Zanechajte komentár

Zobraziť
Potiahni